Tilbud!
,

Furnipart – Gate Knob – greb i Zink Antik messing H22,8mm Ø18,2mm

Original price was: 26 kr..Current price is: 24 kr..

Opdag Furnipart Gate Knob – det perfekte greb i zink med antik messing finish. Giv dit hjem et stilfuldt og tidløst præg med holdbar kvalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 5481400706190312 Kategorier: ,

Oplev skønheden og håndværket bag Furnipart’s Gate Knob, et greb der ikke blot er en funktionel detalje, men en ægte kunstnerisk erklæring i dit hjem. Dette greb er skabt med inspiration fra en gammel tradition, der hylder smedejernsarbejde og det dygtige håndværk, der kendetegner denne kunstform. Som en del af din indretning vil Gate Knob bringe en tidløs elegance og et industrielt præg til enhver dør, skuffe eller reol, og sikre, at dit hjem altid fremstår stilfuldt og indbydende.

Gate Knob er fremstillet i zink og har en smuk antik messing finish, der skaber en varm og indbydende atmosfære. Den unikke overfladebehandling giver hver enkelt knap et særpræg, som tilføjer karakter og dybde til dit interiør. Den smukke antik messing farve spiller perfekt sammen med både moderne og klassiske indretningsstile, hvilket gør det til et alsidigt valg for alle rum. Uanset om du ønsker at opdatere din stue, skabe et hyggeligt miljø i soveværelset, eller tilføje et rustikt touch til dit køkken, vil Gate Knob uden tvivl være et iøjnefaldende element.

Med en diameter på 18,2 mm og en højde på 22,8 mm er grebet både praktisk og komfortabelt at anvende. Den ergonomiske form sikrer, at du nemt kan åbne og lukke døre eller skabe uden anstrengelse. Gate Knob er designet med fokus på detaljer, og dens bløde kanter og robuste konstruktion gør den ikke blot æstetisk tiltalende, men også særlig holdbar. Dette greb vil modstå tidens tand, så du kan nyde dets skønhed og funktionalitet i mange år fremover.

Furnipart har en solid reputation for at lave kvalitetsprodukter, der kombinerer innovation med traditionelt håndværk. Med Gate Knob bryder de grænserne for, hvad der er muligt inden for indretningsdesign. Det er ikke blot et greb – det er en fortælling om håndværkskunst og historisk inspiration, som vil gøre dit hjem mere personligt.

Giv dit hjem et løft med Furnipart’s Gate Knob og oplev hvordan et enkelt designvalg kan transformere hele rummets udtryk. Dette greb er mere end bare en praktisk løsning – det er et statement om stil og smag. Lad det være en del af dit interiør og mærk den magi, som håndværk og design kan bringe ind i dit daglige liv. Gør dit hjem unikt ved at vælge Gate Knob; et smukt og inspirerende element, der vil glæde øjet og sjælen i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Furnipart – Gate Knob – greb i Zink Antik messing H22,8mm Ø18,2mm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.