Tilbud!
,

Furnipart – Tau Handle – greb i aluminium børstet messing CC160mm L286mm B10m

Original price was: 217 kr..Current price is: 197 kr..

Oplev Furnipart Tau Handle i børstet messing – et elegant greb i aluminium der kombinerer holdbarhed med stil, perfekt til at løfte dit interiør.

Køb her

Varenummer (SKU): 5481400692164149 Kategorier: ,

Tau-håndtaget fra Furnipart er en perfekt fusion af traditionelt håndværk og moderne design, skabt til at forvandle dit hjem med sin enkle elegance og sofistikerede udtryk. Inspireret af de tidløse former fra skandinaviske træmøbler, omfavner Tau-håndtaget essensen af nordisk stil, der er kendt for sin rene æstetik og funktionalitet. Det børstede messing finish tilfører en varm og indbydende glød, som gør hver detalje til et sandt blikfang.

Med et mål på CC160mm, en længde på 286mm og en bredde på 10mm, er Tau-håndtaget ideelt til både moderne og klassiske møbler. Uanset om du ønsker at opdatere dine skabslåger, køkkenskuffer eller andre møbelstykker, vil dette håndtag bidrage til at give dit hjem et friskt pust og en mere sammenhængende stil. Den elegante, strømlinede form gør det muligt at kombinere håndtaget med en række forskellige indretningstemaer, fra det minimalistiske til det mere bohemeagtige.

Håndtaget er designet med fokus på både æstetik og funktionalitet. Det ergonomiske greb sikrer, at dit daglige brug af møblerne bliver en fornøjelse, og den stærke aluminiums konstruktion sikrer holdbarhed og stabilitet, så du kan være tryg ved, at håndtaget vil holde i mange år fremover. Den børstede messing overflade skaber ikke alene et smukt udseende men er også modstandsdygtig over for slid, hvilket gør det til et praktisk valg for travle husholdninger.

Furniparts Tau-håndtag er mere end bare et greb; det er en investering i stil og kvalitet, der vil tilføre en følelse af luksus til dit hjem. Ved at vælge Tau-håndtaget, vælger du en komponent, der ikke blot fuldender designet af dit møbel, men også reflekterer din personlige stil og smag. Hvert greb er omhyggeligt fremstillet for at sikre, at du får et produkt, der er både smukt og funktionelt.

Uanset om du står overfor en større renovering eller blot ønsker at tilføje et lille, men betydningsfuldt element til dit hjem, vil Tau-håndtaget uden tvivl forvandle dine rum. Dette unikke greb er en fejring af det skandinaviske design, en æstetisk oplevelse og en praktisk løsning, der vil inspirere dig hver dag. Gør dit hjem til din egen oase med Tau-håndtaget fra Furnipart – et greb der gør en forskel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Furnipart – Tau Handle – greb i aluminium børstet messing CC160mm L286mm B10m”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.