Tilbud!
,

Furnipart – Tau Knob – greb i Aluminium Børstet messing CC32mm L126mm B10mm H24,5

Original price was: 107 kr..Current price is: 97 kr..

Opgrader dit hjem med Furnipart Tau Knob i børstet messing – et stilfuldt greb, der kombinerer holdbarhed med elegance i hvert rum.

Køb her

Varenummer (SKU): 5481400649542867 Kategorier: ,

Oplev skønheden i skandinavisk design med Furnipart Tau Knob, et greb der kombinerer både funktionalitet og æstetik på en enestående måde. Dette greb er ikke bare en praktisk løsning til dine møbler; det er en udsøgt detalje, der tilføjer karakter og elegance i ethvert rum. Med sine mål på 32 mm i centerafstand, 126 mm i længde, 10 mm i bredde og 24,5 mm i højde, får du et greb, der både er dimensioneret til at være behageligt at bruge og samtidig visuelt tiltalende.

Tau Knob er skabt med inspiration fra den tidløse konstruktionsteknik, som kendetegner traditionelle skandinaviske træmøbler. Det er skabt til at bringe et strejf af nordisk arv ind i dit hjem, hvor rå elegance og naturlig skønhed står i centrum. Selve grebet er udført i aluminium og kommer i en smuk, børstet messingfinish, der giver det et sofistikeret og moderne udtryk. Overfladen reflekterer lyset på en måde, der giver en varm glød, hvilket gør det til en perfekt detalje i alt fra køkkenet til stuen eller badeværelset.

En af de mest imponerende funktioner ved Tau Knob er den påtagelige holdbarhed og styrke cementeret i materialet. Aluminium er kendt for sin modstandsdygtighed over for både slid og korrosion, hvilket gør dette greb ideelt til daglig brug. Det er ikke bare et smukt design; det er også bygget til at holde, så du kan nyde dets skønhed i mange år fremover. Derudover sørger den lette vægt for, at montering og håndtering er en leg, uanset hvor du vælger at anvende det.

Tau Knob er midtpunktet i ethvert rum og fungerer som et fantastisk supplement til både moderne og klassiske indretningsstile. Uanset om du renoverer dit køkken, opdaterer dine skabe eller leder efter den perfekte detalje til en speciallavet møbel, tilbyder Tau Knob en problemfri integration, der forener funktionalitet med stil. Det kan nemt installeres med to borehuller, der sikrer en stabil og sikker fastgørelse.

Giv dine møbler et ansigtsløft og gør dem til en del af din personlige historie med Tau Knob fra Furnipart. Hver gang du griber fat i dette greb, vil du føle forbindelsen til den skandinaviske designtradition, der er præget af enkelhed, funktionalitet og kvalitet. Uanset hvor du vælger at anvende det, vil Tau Knob med sin tidløse elegance og moderne tilgang til klassisk design transformere dit hjem til et stilfuldt fristed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Furnipart – Tau Knob – greb i Aluminium Børstet messing CC32mm L126mm B10mm H24,5”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.