Tilbud!
,

Furnipart – Rattan – greb i Zink Børstet messing CC160mm L168mm B14,2mm H31m

Original price was: 99 kr..Current price is: 90 kr..

Opdag Furnipart Rattan greb i børstet messing, der kombinerer tidløs elegance med solid kvalitet. Perfekt til at forvandle dit hjem med stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 5481400557796608 Kategorier: ,

Oplev skønheden og funktionaliteten ved Furnipart’s Rattan-greb i børstet messing – et unikt stykke hardware, der tilfører dit hjem en tidløs elegance og et varmt, velkomment udtryk. Dette greb er designet med stor inspiration fra den klassiske fletbehandling, der pryder ikoniske møbler fra den berømte danske designer Hans J. Wegner. Det er en hyldest til det enkle og funktionelle design, som kendetegner midten af det 20. århundrede, hvor hver detalje blev omhyggeligt overvejet for at skabe en harmonisk helhed.

Det børstede messingfinish er ikke blot æstetisk tiltalende, det tilføjer også en robusthed og holdbarhed, der gør grebet til et praktisk valg for daglig brug. Dens bløde, matte overflade fremkalder en varm følelse, der indbyder til at blive berørt, og dets fine detaljer bidrager til en følelse af luksus, der kan løfte ethvert interiør – fra moderne skandinavisk design til mere traditionelle miljøer.

Med en størrelse på 160 mm centerafstand og 168 mm i længden passer dette greb perfekt til både køkkenskabe, kommoder og skuffer. Det alsidige design gør det muligt at integrere grebet i forskellige rum, hvor det kan fungere som en subtil statement-piece. Den dybe indrykning, der kalder på fingerens berøring, gør grebet yderst komfortabelt at bruge, og det enkle, men alligevel raffinerede design skaber en naturlig forbindelse mellem rummets elementer.

Ved valg af Furnipart’s Rattan-greb får du ikke blot et praktisk tilbehør, men en mulighed for at omfavne en stilretning, der hylder håndværk og kvalitet. Dette greb repræsenterer en værdi, hvor form møder funktion, og hvor hver enkelt detalje er en reminder om skønheden i det enkle. Giv dit hjem et eksklusivt præg med dette greb, der inviterer til at blive betragtet og beundret.

Uanset om du ønsker at opdatere et ældre møbel eller designe dine egne opbevaringsløsninger, vil dette greb være en ideel følgesvend. Det er ikke bare et håndtag; det er en del af historiefortællingen i dit hjem, et punkt der forbinder fortidens elegance med nutidens behov. Gør dit rum mere indbydende og personligt med Furnipart’s Rattan-greb i børstet messing – en lille detalje, der vil have en stor indvirkning på dit hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Furnipart – Rattan – greb i Zink Børstet messing CC160mm L168mm B14,2mm H31m”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.