Tilbud!
,

Furnipart – Blaze 2 – greb i aluminium børstet messing CC2x80mm L200mm B39

Original price was: 103 kr..Current price is: 94 kr..

Oplev Furnipart Blaze 2 – grebet i børstet messing, der kombinerer funktionalitet med tidløst design og giver dit hjem et stilfuldt præg.

Køb her

Varenummer (SKU): 5481400112277071 Kategorier: ,

Træd ind i en verden af elegance og funktionalitet med Furniparts Blaze 2 greb i børstet messing. Dette greb er mere end bare en praktisk løsning til dine møbler; det er en kunstnerisk tilføjelse, der tilfører et strejf af stil og finesse til ethvert rum. Med sine mål på 200 mm i længden og 39 mm i bredden samt en afstand mellem skruerne på 80 mm, er det designet til at balancere tradition og modernitet.

Blaze 2 grebet er udført i ekstruderet aluminium, hvilket sikrer både holdbarhed og et let design, som gør installationen til en leg. Det børstede messingfinish tilføjer et luksuriøst præg, der vil komplementere enhver indretning – fra den moderne, minimalistiske lejlighed til det klassiske, landlige hjem. Den varme farve og den matte overflade skaber en indbydende atmosfære, der gør det til et ideelt valg til både køkken-, badeværelses- og garderobeskabe.

Det innovative design bag Blaze grebet er ikke kun æstetisk tiltalende, men også ekstremt funktionelt. Den unikke form, der er nøje udtænkt, giver et solidt og behageligt greb, således at du nemt kan åbne og lukke lågerne. Hver detalje er tænkt igennem, så du kan være sikker på, at grebet ikke kun er smukt, men også betryggende at anvende dagligt.

Installationen er enkel, og med de rigtige værktøjer kan du på ingen tid forvandle dine møbler. Uanset om du renoverer dit hjem, opdaterer dit køkken eller blot ønsker at give dine eksisterende møbler et frisk pust, vil Blaze 2 grebet hjælpe dig med at realisere dine visioner. Det er en ideel mulighed for dem, der ønsker at skabe en sammenhængende stil i deres indretning og samtidig værdsætte kvalitet og design.

Som en del af Furniparts’ sortiment er Blaze 2 grebet resultatet af en passion for håndværk og en respekt for materialer. Dette greb er ikke blot et produkt, men en del af en livsstil, der hylder skønhed, funktionalitet og bæredygtighed. Med Blaze 2 grebet kan du være med til at fremhæve din unikke stil, samtidig med at du investerer i holdbare, kvalitetsprodukter, der kan holde i mange år.

Uanset om du er stylet tilbageholdende eller en sand indretningsentusiast, vil Blaze 2 grebet fungere som et statement-piece i dit hjem, der med sikkerhed vil vække beundring blandt gæsterne. Giv dine skabe, skuffer og møbler det løft, de fortjener, med denne ekstraordinære detalje. Vælg Blaze 2 fra Furnipart – et greb, der er designet til at imponere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Furnipart – Blaze 2 – greb i aluminium børstet messing CC2x80mm L200mm B39”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.