Tilbud!
,

Furnipart – Blaze 2 – greb i aluminium børstet messing CC20mm L60mm B39,5m

Original price was: 49 kr..Current price is: 45 kr..

Opdag Furnipart Blaze 2 greb i børstet messing – elegant design og slidstærkt aluminium der opgraderer dit hjem med stil og funktionalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 5481400041121811 Kategorier: ,

Blaze 2 grebet fra Furnipart er mere end blot et almindeligt greb; det er en sammensmeltning af funktionalitet, æstetik og innovation. Dette greb, der er udført i børstet messing, bringer et elegant touch til ethvert rum, hvilket gør det til den perfekte detalje for dem, der værdsætter både stil og kvalitet. Med en nettopris på 44.59, er dette produkt ikke bare en investering i design, men også i holdbarhed og funktionalitet.

Svøm i et univers af muligheder med Blaze 2 grebet. Den eksklusive form er et resultat af en gennemført designproces, hvor hver kurve og lige linje er valgt med omhu. Den ekstruderede aluminiumskonstruktion sikrer, at grebet ikke kun ser godt ud, men også er utrolig robust. Den stålkvalitet, vi har valgt, giver en usædvanlig styrke, der sikrer, at grebet kan modstå daglig brug uden at miste sin charme.

Når du berører Blaze 2 grebet, vil du straks føle fornemmelsen af kvalitet. Det børstede messings finish tilføjer en subtil glans, der harmonerer perfekt med en bred vifte af farver og stilarter, fra det moderne til det mere klassiske. Det er ikke bare et greb; det er en dekoration, der tilføjer karakter til dine møbler eller skabe.

Installation er ligetil med et centerafstand på 20 mm og en længde på 60 mm. Dette greb passer perfekt til de fleste standardlåger, hvilket gør det til en ideel løsning, når du ønsker at opdatere dine møbler uden besvær. Uanset om du renoverer dit køkken, badeværelse eller stue, vil Blaze 2 tilføre et moderne præg, som dine gæster vil beundre.

Grebet er designet til at være både funktionelt og beskytter dine møbler mod slitage. Det har en overflade, der er let at rengøre, hvilket gør vedligeholdelsen enkel, så du kan nyde dit hjem uden at skulle bekymre dig om hurtig slid. Uanset om det er spor fra fedtede fingre i køkkenet eller snavs fra hænderne i badeværelset, vil et hurtigt stræk med en klud gøre grebet som nyt igen.

Blaze 2 er mere end blot en smuk detalje – det er et symbol på din sans for stil og kvalitet. Når du vælger dette greb, vælger du at indføre en ny standard af elegance i dit hjem. Det er et valg, der reflekterer din personlige smag og dit ønske om at skabe et rum, der er både indbydende og inspirerende. Lad Blaze 2 grebet blive kronen på værket i din indretning, og oplev, hvordan selv de mindste detaljer kan gøre en stor forskel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Furnipart – Blaze 2 – greb i aluminium børstet messing CC20mm L60mm B39,5m”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.